La zi

Deputatul Liliana Ciobanu: „Voi asana terenul (mina)T! Să vedem ce spune şeful CNADR!”

 Deputatul Liliana Ciobanu: „Voi asana terenul (mina)T! Să vedem ce spune şeful CNADR!”

liliana ciobanuINTERPELARE

Adresată: Domnului Director General Narcis Ștefan Neaga, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

De către: Deputat independent de Giurgiu, Liliana Ciobanu.

 Obiectul întrebării: Atacurile murdare lansate împotriva mea de un angajat al CNADR.

 Stimate domnule Director General,

Vă supun atenției situația incalificabilă al unui angajat al Companiei pe care o conduceți, Marian Mina, director al DRDP București. Într-o conferință de presă susținută săptămâna trecută la sediul PSD Giurgiu, acesta și-a permis să îmi adreseze cuvinte jignitoare, a lansat o serie de atacuri murdare și mincinoase la adresa mea, relatate pe larg de presa locală. Referirile acestui individ s-au axat pe întrebările și interpelările pe care vi le-am adresat dumneavoastră, în calitate de director general al CNADR.

Din câte cunosc, domnul respectiv nu este purtător de cuvânt al CNADR, iar faptul că un funcționar public vorbește în numele Companiei dintr-un sediu de partid consider că este un fapt extrem de grav, care aduce prejudicii imense CNADR și imaginii acesteia.  Doresc să vă întreb, cu respect, ce îl recomandă pe domnul Marian Mina în funcția pe care o ocupă în cadrul CNADR, pe ce criterii a fost angajat și care sunt responsabilitățile sale, conform fișei postului? De asemenea, vă rog să dispuneți o anchetă internă referitoare la modul jignitor în care și-a permis să mi se adreseze domnul Marian Mina, erijându-se în fals purtător de cuvânt și apărător al pozițiilor oficiale ale CNADR.

 Solicit răspuns scris.

Deputat independent de Giurgiu,

Liliana CIOBANU

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!