Actualitate

Deputatul Toma Florentin Petcu: "Domnule Mina, demisia! Demisia de onoare, dacă aveți așa ceva!"

„Domnule Mina, demisia! Demisia de onoare, dacă aveți așa ceva!

Așa se întâmplă dacă, pe criterii exclusiv politice, ajungi să ocupi funcții importante în administrație, fără să parcurgi toate etapele necesare pentru a ocupa o asemenea funcție. Am spus tot timpul, cu convingere, că funcția de președinte al Consiliului județean reprezintă cea mai importantă funcție dintr-un județ. Răspunderea e enormă pentru cel care o deține, în raport cu cetățenii județului. Se pare, însă, că, în ultimii patru ani, județul nostru a avut ghinionul ca la cârma lui să se afle cel mai iresponsabil și imatur om politic pe care l-am cunoscut: Marian Mina. El tratează această funcție ca pe o joacă, și nu una de copii, ci una între el și „stăpânul” său, domnul senator Niculae Bădălău. Probabil, această funcție a fost „tranșată la o joacă”.
Ultimele săptămâni îmi întăresc aceste convingeri, acțiunile și declarațiile domnului Mina fiind în acest sens mai mult decât grăitoare.
Ultima faptă a „talentatului domn Mina”, președintele PSD al Consiliului județean, a fost ieri, 6 aprilie, când s-a gândit el să facă o postare pe pagina sa de Facebook ,,https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2851503601600264&id=100002219560502,, https://www.facebook.com/marian.mina.71 postare care a șocat și îngrozit pe toți cetățenii județului, dar în special pe cei care sunt acum internați la Spitalul județean pentru a se trata de infecția cu Coronavirus, și, mai ales, pe rudele și apropiații acestora.
În această postare, care eu cred că va deveni „celebră”, domnul Mina spune, cu nonșalanță și cu siguranță, că „Spitalul Județean de Urgență Giurgiu este Cenușăreasa Guvernului. Nu ne-a alocat nici fonduri și nici măcar medicamente împotriva Coronavirus”. Toate aceste afirmații ale domnului Mina sunt false, sunt minciuni sfruntate. Ministerul Economiei prin votul dat în Adunarea Generală a Acționarilor a Companiei Hidroelectrica a alocat 1,5 milioane de lei Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, singurele materiale și echipamente sosite la spitalul din Giurgiu fiind, cele de la Guvernul României. Și, conform listei aprobate de Ministerul Sănătății, anexă, Spitalului Județean de Urgență Giurgiu i-au revenit 10 cutii de tratamente, la fel ca si la alte spitale judetene mai mari, cum ar fi cele din Bacău sau Ploiești. De asemenea, Spitalului orășenesc Bolintin Vale, care este unitate suport, i s-au repartizat 5 cutii de tratamente.
Domnule Mina, nu obișnuiesc să vorbesc în termeni duri, însă dacă Dumneavoastră nu aveți capacitatea de a vă realiza rolul pe care-l aveți în această perioadă este grav! Vă rog să ieșiți din logica lui „PHILIPP PLEIN și a lui CHRISTIAN LOUBOUTIN și a mașinilor decapotabile”, reveniți cu picioarele pe pământ! O demisie, dar nu una de onoare fiindcă nu este cazul, ar fi binevenită! Și sunt convins că tânărul Corozel ar fi mult mai „util” pentru toată lumea, inclusiv pentru domnul Bădălău. Dacă nu o faceți, atunci ocupați-vă de Spitalul județean pentru a reuși, însfârșit, să achiziționați cele necesare pentru lupta cu Coronavirus. Deocamdată, nu ați făcut nimic CONCRET pentru sistemul sanitar din județul Giurgiu.


Deputat Toma Florin Petcu


P.S.: Aștept reacția doamnelor!”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!