Actualitate La zi Politic

Despre consilierul judetean Georgeta Mihut. Ce inseamna sa fii un bun profesionist in domeniul tau de activitate!

Amendamentul propus de consilierul liberal avocat Georgeta Mihut, la punctul patru al sedintei ordinare de miercuri, 31 ianuarie,  a fost supus aprobarii de catre presedintele CJ Marian Mina si aprobat de toti consilierii judeteni. Proiectul respectiv viza  achizitia de servicii juridice si reprezentare intr-un dosar ce vizeaza un raport al Curtii de Conturi prin care se dispunea ca masura recuperarea sprijinelor financiare acordate de catre CJG Sindicatului „Pentru dreptate si echilibru Social”, ai carui membri sunt salariatii aparatului de specialitate al  Consiliului Judetean.
Amendamentul propus de Georgeta Mihut si aprobat de consilierii prezenti a vizat suma maxima pentru respectivul serviciu, care ar trebui plafonata la suma de 10.000 lei. Trebuie mentionat faptul ca, interventiile doamnei consilier Mihut sunt intotdeauna la obiect si vizeaza modificari ale unor hotarari, astfel incat actele emise de forul legislativ judetean sa fie in spiritul si litera legii. Tocmai experienta profesionala in domeniul juridic, cat mai ales aceea de consilier judetean, fac ca luarile de pozitie ale consilierului Georgeta Mihut sa se regaseasca in multe dintre hotararile Consiliului judetean.
Mai trebuie subliniat ca Ordinea de zi a avut noua proiecte de hotarare, aprobate cu unanimitate de voturi. Au fost trei procese verbale ale unor sedinte trecute, ce trebuiau aprobate; un punct ce viza aprobarea achizitiei de servicii juridice si reprezentare si alte cinci, ce vizau: aprobarea planului de investitii aferent unor active date in administrare, Regulamentul de Organizare si Functionare al aparatului de specialitate al CJ, stabilirea salariilor de baza pentru personalul din cadrul familiei ocupationale „Adminstratie” din aparatul de specialitate precum si din cadrul serviciilor publice din subordinea acestuia, atribuirea in folosinta gratuita a unor spatii libere Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara „Management eficient pentru un judet curat” si „Iluminat public eficient”.
M. M.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!