Actualitate

Din nou, manipulare?! Cine câştigă, cine pierde? Rămâne de văzut!

referat comisia culturaRăzboiul dintre primarul Nicolae Barbu şi consilierii municipali continuă! După ce a promovat o listă, în care nu au fost uitaţi nici liderii de partide care sunt acuzaţi de câte în lună şi în stele, primarul municipiului vine si prezintă procesele verbale de la comisii unde nu scrie decât că… proiectele, respectiv, avizele au fost aprobate în comisii. Despre ce proiecte e vorba, in unele nu prea scrie? Că din unele procese verbale nu reiese mare! De pildă, ne-a atras atenţia procesul verbal al comisiei de învăţământ, sănătate… ceea ce ne face să credem că se-ncearcă un atac in corpore. Dacă flyerul nu a avut efectul scontat de iniţiatori, ce şi-au zis: hai, să-ncercăm şi asta! Dacă nu ne iese nici de data asta, vedem noi! Mai exact, primarul loveşte din nou în consilierii locali, înşirând nişte procese verbale ale şedinţelor de comisii, în care nu apar indicate denumirile proiectelor. referaat 1

Astfel, gândim că este imposibil ca în comisia de învăţământ, sănătate şi cultură să fie avizate proiectele privind locurile de parcare din municipiul Giurgiu! sau poate cine ştie, taman aici au fost avizate! Parcă, votul în comisii era unul consultativ? Şi nu influenţează votul proiectului de hotărâre din plen. Oricare consilier ăşi poate schimba opţiunea, chiar şi executivul poate să retragă un proiect, chiar dacaă acesta ar trece de comisii! Şi atunci despre ce vorbim! Despre… manipulare, despre ce altceva?!

Ataşat, aveţi Procesul verbal al Comisiei de învăţământ, sănătate şi cultură, din care, reiese, negru pe alb, că au fost avizate nişte referate ale compartimentelor şi direcţiilor de specialitate şi care au primit aviz favorabil, un aviz care, repet, este unul consultativ!

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!