Actualitate

Directorul Administraţiei Porturilor Dunării Fluviale a adus precizări pe tema Zilei Dunării

apdfEste deja bine ştiut că manifestările dedicate Zilei Dunării nu s-au mai desfăşurat în locul obişnuit, adică pe esplanada din incinta APDF Giurgiu, ci la câţiva metri mai departe, pe spaţiu public. La momentul respectiv, presa locală a dezbătut subiectul neînţelegerii dintre APDF şi Primăria Giurgiu, ambele tabere aducând argumente, firesc, fiecare în favoarea sa.

În conferinţa de presă de joi, 4 iulie, a PSD Giurgiu, directorul Administraţiei Porturilor Dunării Fluviale, Cristian Matei, a reluat subiectul reiterând ideea că municipalitatea nu ar fi trimis nici un document oficial prin care să solicite APDF atât acordul pentru locul de desfăşurare a evenimentului cât şi acordul pentru a numi instituţia partener în acţiune.

Cristian Matei a mai explicat că în ziua respectivă, adică pe 29 iunie, de Ziua Dunării, APDF avea programată o revizie tehnică. Pe de altă parte, el a declarat că parteneriatul pe care Primăria l-ar fi stabilit fără să-l întrebe, ar fi presupus cheltuieli din partea Administraţiei Porturilor, iar înregistrarea cheltuielilor cu pricina poate fi făcută în baza unui document care, susţine Matei, nu ar exista, dând asigurări că cei de la APDF au sprijinit şi vor sprijini pe viitor acţiunile ce se desfăşoară în incinta instituţiei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!