La zi

După ani de zile, ISU face din nou angajări!

igsu

Scandalul concursului fraudat de la ISU Vlaşca, din 2007, a lăsat inspectoratul cu un  mare deficit de personal, după ce procesul s-a finalizat şi peste 100 de angajaţi ai instituţiei fiind trecuţi în rezervă. Subiectul revine acum în actualitate.

Mai bine de trei ani, pompierii de la ISU s-au descurcat cum au putut la intervenţii, în condiţiile în care peste 100 de angajaţi ai instituţiei au fost trecuţi în rezervă, în urma scandalului concursului fraudat din 2007. Începutul lui 2015 le aduce, însă, angajaţilor ISU veşti mai bune. Efectivul ofiţerilor şi subofiţerilor de aici va fi, în sfârşit, completat, Ministerul de Interne dând undă verde organizării unui concurs pentru angajare la ISU.

„Deocamdată, ne-a fost aprobată ocuparea unui număr de 90 de posturi vacante în cadrul instituţiei. Este vorba de 84 de posturi de subofiţeri şi şase de ofiţeri, iar la acest concurs se pot înscrie toţi angajaţii trecuţi în rezervă inclusiv cei trecuţi în rezervă în anul 2011”, susţine purtătorul de cuvânt al ISU, cpt. Mădălina Boţoroagă.

Deşi organizarea acestui concurs este încă într-o fază incipentă, important de menţionat este faptul că vor putea încerca să-şi recapete locurile de muncă şi pompierii trecuţi în rezervă după scandalul concursului din 2007, singura condiţie pentru ca aceştia să se poată înscrie la concurs fiind de a nu avea probleme de natură penală. Reamintim faptul că, în urma deja celebrului concurs fraudat, 107 angajaţi ai ISU au fost trecuţi în rezervă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!