Politic

E oficial: Dumitru Beianu este membru al Partidului Social-Democrat

Anunţul a fost făcut joi, 6 septembrie, de preşedintele PSD Giurgiu Niculae Bădălău, care a precizat că Dumitru Beianu se va ocupa, pentru început, de organizaţia municipală, alături de Cristian Marciu şi Ladislau Pick.

Într-o conferinţă de presă, Niculae Bădălău a specificat că cei trei se vor ocupa în perioada următoare, atât de evaluarea organizaţiei municipale, cât şi de dezvoltarea acesteia. Funcţiile de conducere vor fi decise în urma unor alegeri în interiorul PSD. Bădălău l-a felicitat pe Dumitru Beianu pentru alegerea făcută şi a opinat că alături de ceilalţi colegi, împreună vor face o echipă bună, fiind alcătuită din profesionişti şi oameni valoroşi.

Preşedinte al Consiliului Judeţean în mandatul trecut, din partea PNL, apoi candidat independent la aceeaşi funcţie, Dumitru Beianu, a spus, la rândul său, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, că pentru el tocmai s-a încheiat cea mai grea perioadă de când a intrat în politică. A amintit jurnaliştilor modul în care a fost determinat să părăsească PNL şi a precizat: „Sunt un susţinător al USL-ului din prima sa zi de apariţie pe scena politică, şi sunt un susţinător convins. Aşadar, trecerea mea de la PNL la PSD, în cadrul acestei Alianţe, cred că era destul de previzibilă. Pentru faptul că am primit încurajări, le mulţumesc încă o dată colegilor de la PSD, domnului preşedinte Bădălău şi pentru colaborarea trecută şi, anticipat, pentru ceea ce va urma”.

Întrebat de jurnalişti dacă este sau va fi prim-vicepreşedinte al PSD Giurgiu, Dumitru Beianu a specificat faptul că nu a intrat în acest partid punând condiţii.

„N-am pus o condiţie la intrarea în PSD, privind o funcţie. Cred că trebuie să plec de pe o treaptă inferioară şi, în primul rând, eu să îmi demonstrez mie că mă pot integra în această echipă, că sunt util, că pot să contribui şi eu la toate aceste rezultate şi obiective stabilite. Însă, mai mult decât orice, contez şi eu pe spiritul de echipă. Funcţiile sunt mai puţin importante. Nici în PNL nu mi-am dorit vreodată să fiu preşedinte, în ciuda a ceea ce s-a tot vehiculat, nici aici nu am pretenţia să deţin o funcţie mai vizibilă, mai evidenţiată cumva. Îmi este foarte drag să lucrez într-o echipă, unde să fie spuse sincer toate lucrurile, iar deciziile să fie luate în comun. Asta e tot ceea ce cer!”, a mai spus Dumitru Beianu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!