La zi

Eforturi comune pentru încălzirea municipiului

Ce a fost mai greu, din păcate, nu a trecut! Chiar dacă avem asigurată energia termică până la sfârşitul lunii, giurgiuvenii sunt în continuare rugaţi să îşi achite facturile la încălzire, pentru ca furnizarea agentului termic să nu fie sistată. Apelul a venit recent de la conducerea Consiliului Judeţean.

Potrivit preşedintelui Dumitru Beianu, conducerea SCUT a reuşit să plătească factura la gazele naturale consumate pe decembrie pentru producerea energiei termice. Edilul a menţionat că încălzirea este asigurată până la sfârşitul acestei luni, după care trebuie făcute eforturi pentru achitarea facturii la gaze pe ianuarie.

„Mulţumesc tuturor giurgiuvenilor care beneficiază de acest serviciu şi care au înţeles că trebuie să facă un efort şi să plătească aceste facturi, şi îi atenţionez că această responsabilitate, din păcate, nu s-a încheiat în dreptul domniilor lor şi vor trebui, în continuare, să achite facturile pe ianuarie şi februarie”, a spus Dumitru Beianu. Potrivit acestuia, factura la gaze pe ianuarie se ridică la circa 40 de miliarde lei vechi.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!