La zi Social

Eşti îndrăgostit şi eşti din Giurgiu? Trebuie să citeşti asta!

iubireTinerii liberali giurgiuveni nu ratează nicio ocazie pentru a se face remarcaţi, întotdeauna prin cele mai interesante metode. De această dată, pentru a nu supăra pe nimeni, cei de la TNL Giurgiu, organizaţia municipială alături de cei de la judeţ, vor să acopere două sărbători odată, ambele destinate îndrăgostiţilor. Iată despre ce este vorba:
TNL Giurgiu dă startul de Valentine’s Day iar tu şi persoana iubită puteţi câştiga de Dragobete. Cum!? Este foarte simplu!
Ia-ţi jumătatea şi vino pe 14 februarie în Parcul Mihai Viteazu, faceţi o fotografie împreună ca dovadă a iubirii pe care o împărtăşiţi, în locul special amenajat de către TNL şi intraţi automat în concurs!
Sunt cârcotaşi care nu cred în relaţia voastră? Niciun fel de problemă. Este ca şi rezolvat! Veţi primi pe loc un CERTIFICAT DE ÎNDRAGOSTIT.
Primii 10 îndragostiţi care vor sparge gheaţa vor avea parte de surprize din partea organizatorilor.
Fotografiile vor fi postate pe pagina oficială de Facebook a TNL Giurgiu la adresa https://www.facebook.com/pages/TNL-Giurgiu/601181813262679?ref=hl vineri seara şi de la ora 00:00 se va da start votului. Câştiga fotografia cu cele mai multe voturi „Like”/”Imi Place” primite până pe 20 Februarie Ora 24.00. Aveţi şansa să vedeţi acum câţi dintre prieteni cred în iubirea voastră sinceră!
Vor fi oferite caştigătorilor următoarele premii:
LOCUL I – o cină romantică la un restaurant din oraş de Dragobete (24 februarie)
LOCUL II – un tort personalizat în formă de inimă şi o şampanie
LOCUL III – 2 rame foto personalizate, în formă de inimă
LOCURILE IV – X – tricouri personalizate cu fotografia
Vineri, 21 februarie, vă puteţi declara iubirea faţă de jumătatea voastră şi în scris la PANOUL IUBIRII din Parcul Mihai Viteazu. Cele mai frumoase declaraţii de dragoste vor fi premiate de către organizatori cu premii SURPRIZĂ.
Şi dacă nu v-am convins încă, mai avem o surpriză pentru cei mai îndrăzneţi dintre voi: vă aşteptăm cu pişcoturi şi şampanie, un tânăr ofiţer de stare civilă care va oficializa relaţia voastră de iubire printr-un CERTIFICAT DE CĂSĂTORIE pentru 24 de ore.
Premierea se va face vineri, 21 februarie în cadrul Petrecerii DragobeTNL, detaliile despre acestea fiind SURPIZA TNL Giurgiu pentru voi si vor fi făcute publice cu puţin timp înainte de această data.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!