Educație Eveniment La zi Social

Politistii de la Prevenire, din nou, pe strada!

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o activitate stradală de prevenire în cadrul Programului Național de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului,  în municipiul Giurgiu.
 Miercuri, 2 mai a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o activitate stradală de prevenire în cadrul Programului Național de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului,  în municipiul Giurgiu.
 Polițiștii s-au întâlnit cu grupuri de tineri cărora le-au transmis informații cu privire la infracționalitate și le-au făcut recomandări preventive.
Cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, polițiștii au distribuit pliante cu recomandări specifice acestei categorii de vârstă și au îndrumat tinerii către un comportament bazat pe respect și corectitudine, cu respectarea normelor sociale.
Absenteismul școlar, consumul de droguri, comportamentul violent în școală și societate au fost temele abordate în întâlnirea polițiștilor cu tineretul giurgiuvean.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!