Actualitate

„EVACUAŢII” DIN ISTRU, NU SUNT O PRIORITATE!

istru-1Evacuarea de la Istru Giurgiu a ţinut zile bune primele pagini ale ziarelor locale şi naţionale. Întors recent din concediul de vară, unde a petrecut alături de prieteni momente de vis, primarul Nicolae Barbu a ţinut să aducă mai multe lămuriri asupra acestui subiect, precizând clar că modul  de repartizare a locuințelor sociale va rămâne cel existent deja, şi că oamenii de la Istru nu vor avea prioritate, ţinându-se seama de situaţia financiară stabilă a chiriaşului.

Prin urmare, primarul Nicolae Barbu susţine că foarte mulți locatari de la Istru nu îndeplinesc condițiile de beneficiari, unii având datorii neachitate de peste zece ani, alţii sunt proveniți din alte judeţe, printre aceștia numărându-se și doi urmăriți penal. Primarul Barbu a dat şi exemple persoane care nu respectă ordinea și liniștea publică, acumulând  astfel zeci de amenzi la bugetul local.

În concluzie, primarul a subliniat că respectivele blocuri din zona Istru au fost expertizate tehnic, iar din raportul de evaluare reiese faptul că acestea prezintă un grad ridicat de degradare fizică, ce impune demolarea lor. Chiar şi a  blocului care a fost distrus „din greşeală” de… Dorel de la Giurgiu!

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!