Pixu' corect

O lume nebună, nebună!

masina de scris.jpg 1Atunci când asupra lucrurilor firești, naturale, apar suspiciuni, se dă cu presupusul, sau se interpretează în mod voit greșit, categoric ceva nu este în regulă cu opinantul, facerea și desfacerea scenariilor stupide fiind doar  la îndemâna unor rău voitori. Altfel, cine ar pune la îndoială  convingerea deputatului Nicolae Florian  de a trece la PNL pe criterii de certă opțiune politică sau și l-ar imagina pe Dumitru Beianu  ca fiind  manipulat de Bădălău, în condițiile în care atât acesta din urmă cât și Florian Nicolae au demonstrat certe abilități administrative și politice.

Drept urmare, comentariile pe surse privind planul lui Bădălău pentru Primăria Giurgiu sunt absolut gratuite, singurul scop al acestora fiind doar învrăjbirea  liderilor celor două partide. Fiindcă, până la urmă,  nu aceștia vor impune câștigătorul pentru Primărie, ci giurgiuvenii.

Cât despre întâlnirea secretă dintre  Dumitru Beianu și Alexandru Andrei, aceasta nu putea avea niciodată un caracter secret devreme ce s-a consumat în Giurgiu, pe șoseaua Ghizdarului, în zona Școlii nr. 3, la orele 16,00. Se uită sau nu se ia în considerare faptul că, înainte de toate, cei doi sunt giurgiuveni sau chiar bune cunoștințe.  Asta nu înseamnă că dacă ai convingeri politice diferite față  de altcineva trebuie să fii adversar și în viața privată. În altă ordine de idei, nu credem că Dumitru Beianu ar trebui să  informeze pe cineva sau să ceară voie pentru a avea o întâlnire amicală, fie ea programată sau nu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Boerescu Mihnea - consilier judetean 10 septembrie 2015 at 2:39

Cei care au scris isi imagineaza ca astfel ii dezbina pe liberali sau ii fac sa nu mai aiba incredere in Comandantul lor .Nimic mai neadevarat !

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!