Politic Sport

EVENIMENT: Concurs de înot pentru copiii giurgiuveni

chiran singurS-au reunit în urmă cu doar 3 luni, dar au reuşit deja să atragă atenţia asupra lor prin implicarea în mai multe activităţi destinate tinerilor. Cei de la Clubul Elevilor Liberali(C.E.L.) giurgiuveni pregătesc pentru acest sfârşit de săptămână un nou eveniment.
Este vorba despre „Cupa C.E.L. la înot”, concurs destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani. A venit, vineri, 21 martie, în conferinţă de presă cu detalii preşedintele elevilor liberali giurgiuveni, Adrian Chiran.
„Pentru că sâmbătă va fi Ziua Mondială a Apei, duminică vom face un concurs de înot pentru copii. Ei vor fi împărţiţi pe categorii de vârstă, iar până acum s-au înscris în competiţie 40 de copii”, a anunţat tânărul Chiran. El a specificat faptul că premiile vor consta în echipament de înot, diplome şi cupe.
Concursul va avea loc la bazinul de înot de la Şcoala „Academician Marin Voiculescu”, de la ora 11.00
Vă reamintim că tot cei de la Clubul Elevilor Liberali din Giurgiu au organizat, în urmă cu circa 1 lună, şi un concurs de atletism destinat tinerilor din municipiu.
Un preşedinte pe ţară
Pe de altă parte, Adrian Chiran a mai anunţat vineri că va candida pentru funcţia de preşedinte al C.E.L. la nivel naţional.
„Consider că sunt o persoană cu un spirit organizatoric dezvoltat, o persoană comunicativă, cu abilităţi de lider şi, în 3 luni, am reuşit să facem ca această organizaţie a Clubului Elevilor Liberali să fie una dintre cele mai active din ţară”, a spus el.
Tânărul liberal a spus şi că doreşte ca pe viitor să extindă activitatea Clubului Elevilor Liberali giurgiuveni, înfiinţând 2 departamente. Unul care să se adreseze tinerilor din mediul rural, iar din celălalt să facă parte elevi care se vor ocupa cu o comunicare activă a membrilor mai ales prin intermediul Internetului, dar nu numai. El le-a mulţumit şi celor de la PNL Giurgiu, mai cu seamă preşedintelui de la municipiu, Dumitru Beianu (CEL este subordonată, de altfel, organizaţiei municipale a PNL Giurgiu), pentru tot sprijinul oferit în ceea ce priveşte toate acţiunile desfăşurate până acum.
C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!