Actualitate Social Sport

Fair-play si buna dispozitie, la cupa TNL la fotbal, editia a doua

Duminica, 8 iulie, a avut loc editia a doua CUPA TNL la fotbal, manifestare organizata de prim-vicepresedintele TNL Giurgiu, Costel Musa, care doreste atragerea unui număr cât mai mare de tineri la activitățile sportive organizate în propriile localități, dar și mobilizarea organizațiilor locale ale TNL.  Evenimentul a avut loc la Gostinari, pe un teren sintetic de la scoala din comuna si a reunit zeci de tineri, cu totii dornici de miscare. Alaturi de Costel Musa s-au aflat Chiran Adrian, președintele TNL Giurgiu și lui Paul Mușat, președintele organizației municipale.
A fost o competitive frumoasa, cu galerii si sustinatori, care pe toata durata manifestarii sportive au dat dovada de fair-play. Competiția s-a adresat tinerilor, cu vârsta între 15 și 35 de ani.
La start s-au inscris sapte echipe: CSM Gostinari, FC Mironești, Real Gostinari, Racheta, ACS Gostinari, FC Gostinari, CSR Gostinari. Dupa confruntarea din teren, situatia finala a fost urmatoarea:
locul I,  ASC Gostinari,
locul II,  FC Mironești,
locul III,  Echipa Racheta.
Golgheterul competiției a fost State Constantin, cu 6 goluri marcate, iar cel mai bun portar a fost Bocea Traian.
“Dincolo de medalii si cupe, consideram ca toti au fost castigatori. In primul rand pentru ca au facut miscare intr-un cadru organizat si in al doilea rand pentru ca tinerii de la sate au nevoie de socializare. Ne dorim sa promovam activitati de gen si in alte localitati din judet”, a declarat Costel Musa.
Trebuie mentionat si faptul ca tanarul liberal Costel Musa impreuna cu alti tineri din localitate s-au mobilizat si au muncit efectiv pentru renovarea terenului sintetic , punând plase, sudând porțile, tăind iarba de pe lângă teren. Iar stisfactia muncii a venit duminica, ziua in care peste 100 de tineri au luat cu asalt curtea scolii, spre bucuria organizatorilor. Felicitari!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!