Politic

Falcă şi Predoiu se bat pentru prezidenţialele din 2014

4786731-afp-mediafax-foto-daniel-mihailescuPrim vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a anunţat vineri, 11 octombrie, că s-a înscris în cursa internă de partid pentru a fi desemnat candidat la alegerile prezidenţiale din 2014. La rândul său, Gheorghe Falcă, în cadrul şedinţei Biroului Permanent al PDL Arad, şi-a anunţat de asemenea înscrierea în cursa pentru Cotroceni.

Cătălin Predoiu consideră că oferă o nouă viziune pentru România, o viziune care include un nou mod de a face politică. “După mai bine de 20 de ani de încercări în democraţie, e cazul ca în sfârşit să punem cu adevărat oamenii în centrul acestui proces. Pe de altă parte, cred cu tărie în puterea PDL de a se regenera şi inova în confruntările viitoare, de a oferi ţării o bună guvernare de la Cotroceni, din Palatul Victoria. Voi ajuta la modernizarea PDL şi la reconstrucţia unui partid care a făcut istorie după 1990 adesea prin grele dar necesare alegeri.”

De cealaltă parte, Gheorghe Falcă susţine că este decis să pună umărul la proiectul unificării forţelor de dreapta, considerând că poziţionarea şi clarificarea dreptei româneşti reprezintă o prioritate naţională. “Cred că în acest moment este foarte important ca oamenii de la baza partidului să cunoască sensul şi ţintele proiectului de unificare a dreptei. Acesta vizează viitorul şi reprezintă un proiect infinit mai important decât candidatura mea sau a altei persoane la prezidenţialele de anul viitor.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!