Actualitate Politic

Tinerii liberali giurgiuveni au un nou şef. VEZI AICI mesajele seniorilor pentru TNL

DSC06761Peste 200 de tineri, membri ai TNL Giurgiu, cuminţi, ascultători şi fără să stea pe reţele de socializare în timpul discursurilor, şi-au ales noua conducere sâmbătă, 9 noiembrie.
Conferinţa Teritorială, în cadrul căreia au fost aleşi în primul rând preşedintele şi vicepreşedinţii TNL Giurgiu, a fost găzduită de sala mare a Centrului Cultural „Ion Vinea” din municipiu. Tinerilor le-au fost alături preşedintele PNL Giurgiu, Vasile Mustăţea, vicepreşedintele Dumitru Gavrilă, primarii din Adunaţii Copăceni, Singureni şi Clejani, secretarul general al PNL Giurgiu, Marian Măroiu, fostul lor lider Ionel Muscalu şi doi invitaţi de la Bucureşti.
Este vorba despre vicepreşedinte în Biroul Permanent al TNL Alin Drăgulin şi secretarul TNL la nivel naţional Liliana Prodan.
Aşa cum se obişnuieşte la o asemenea întrunire, seniorii le-au adresat câteva cuvinte tinerilor care îi urmează, mesaje de încurajare, sfaturi, îndemnuri şi mulţumiri. Cu toţii însă, mai întâi, i-au mulţumit pentru activitatea sa desfăşurată ani buni la rând la conducerea TNL Giurgiu, şi în viaţa PNL în general, lui Ionel Muscalu.
Şeful liberalilor giurgiuveni, Vasile Mustăţea, le-a recomandat tinerilor liberali giurgiuveni să aibă grijă de cariera lor şi să-şi facă studiile pentru că fără acestea nu vor putea progresa. Le-a vorbit, în plus, despre anul electoral 2014 şi despre ce rol vor avea tinerii în campania pentru europarlamentare şi, ulterior, pentru cea prezidenţială. „Trebuie să demonstrăm că noi, liberalii din Giurgiu, nu avem rezultate excelente doar când candidăm aici, pe plan local, ci şi când susţinem candidaţi la nivel naţional”, a spus Mustăţea.
„TNL Giurgiu- o inimă care a pulsat bine”
Fostul lor şef, Ionel Muscalu, cel care este acum secretar de stat- director al OSIM, le-a reamintit tinerilor că PNL înseamnă un partid al oamenilor de valoare şi care are repere de capacităţi intelectuale, morale şi de organizare. „În politică se câştigă muncind şi luptând zi şi noapte. Trăim într-o Românie în care fiecare minut contează(…). TNL Giurgiu este o inimă care a pulsat bine şi, în continuare, pentru PNL este nevoie de sprijinul tinerilor pentru ca organizaţia să rămână pe locul I în ţară”, a subliniat Muscalu.DSC06759
Vicepreşedintele PNL Giurgiu Dumitru Gavrilă le-a spus tinerilor, printre altele, că nu este nicio ruşine să lipeşti afişe în campanie. „Vă doresc să lipiţi afişe şi să ajungeţi aşa, ca domnul Vasile Mustăţea!”, a spus el, în aplauzele tinerilor. Dumitru Gavrilă le-a vorbit de asemenea despre rezultatele pe care le-au avut împreună la ultimele campanii şi le-a urat să rămână o echipă serioasă şi harnică.
„Cu seriozitate şi perseverenţă reuşeşti în politică”
Şi secretarul general al PNL Giurgiu, Marian Măroiu, a spus că tinerii şi-au dovedit seriozitatea în primul rând participând aproape toţi cei cu drept de vot la Conferinţa Teritorială de sâmbătă, aşa cum promiseseră. Printre sfaturile sale, cel care a primit aplauze a fost: „să nu renunţaţi niciodată, e greu în politică, dar veţi reuşi dacă veţi fi serioşi şi perseverenţi”.
Aceleaşi mesaje de încurajare le-au primit tinerii liberali giurgiuveni şi de la primari, de la colegii lor din partid şi de la invitaţi. Mesajul candidatului la şefia TNL, Alin Guţu, a cuprins şi o idee de bază, aceea că structura nu poate reprezenta decât „o pepinieră pentru PNL, tinerii reprezintă generaţia de mâine a seniorilor”. De altfel, Alin Guţu a demonstrat în cele 6 săptămâni de interimat că ştie să-şi coordoneze echipa, reuşind înfiinţarea a 24 de noi organizaţii de tineret în judeţ.
Bineînţeles, fiind, de altfel, singurul candidat, Alin Guţu a câştigat alegerile de la TNL Giurgiu, el având în echipă şi 9 vicepreşedinţi, tineri ambiţioşi şi care s-au remarcat, de-a lungul vremii, prin activitatea lor intensă în cadrul formaţiunii.
 
Cătălina Sfetcu
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!