La zi

Fără anvelope de iarnă şi cu maşina defectă pe şosele

La jumătatea săptămânii trecute, la nivel naţional demara o amplă acţiune de control a stării tehnice a autovehiculelor ce circulă pe şosele. Această acţiune, derulată de Poliţia Rutieră şi Registrul Auto Român, continuă până pe 20 ianuarie şi până acum au fost descoperite numeroase nereguli pe această linie.

Planul de acţiune comun al Poliţiei Rutiere şi Registrului Auto Român este în plină desfăşurare şi în judeţul Giurgiu. În primele zile ale acestor acţiuni, au fost reţinute numeroase permise auto şi certificate de înmatriculare, dar au fost şi multe sancţiuni.

În fiecare zi se acţionează în altă zonă. Astfel, luni, controalele s-au realizat pe Drumul Judeţean 412, la intersecţia de la Vărăşti, zonă limită cu judeţul Ilfov.

Controalele s-au mutat apoi pe Drumul Naţional 6, unde săptămâna trecută se acţionase la intersecţia cu DN 61. Marţi, echipele mixte au fost prezente la Mihăileşti.

Şeful Poliţiei Rutiere spune că importante nu sunt numărul sau valoarea sancţiunilor aplicate în aceste acţiuni, ci faptul că toţi şoferii trebuie să conştientizeze importanţa folosirii anvelopelor de iarnă şi a inspecţiei tehnice auto.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!