Actualitate

Un proiect de urgenţă

Pentru a fi prevenite dramele petrecute în anii trecuţi, cu persoane care au murit înecate în timp ce se aflau la scăldat, un sistem de monitorizare a plajelor neamenajate ar trebui să devină un subiect prioritar pentru autorităţile locale şi cele judeţene. Afirmaţia îi aparţine vicepreşedintelui PSD Giurgiu, Dumitru Beianu.

Dumitru Beianu a explicat într-o recentă întâlnire cu presa că în perioada în care a fost preşedinte al Consiliului Judeţean a purtat mai multe discuţii pe această temă, în primul rând cu cei din conducerea ISU.

Astfel, pe un proiect al Consiliului Judeţean, denumit James, ar fi trebuit să fie achiziţionată o ambarcaţiune, ce urma să fie folosită drept ambulanţă nautică. Alături de aceasta, cu sprijin de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi, de ce nu chiar de la Crucea Roşie, ar putea fi asigurată monitorizarea plajelor neamenajate.

Alături de aceste măsuri, Dumitru Beianu a luat în discuţie şi necesitatea montării a unor geamanduri la plajele de pe Dunăre sau oriunde în fiecare vară se adună zeci sau chiar sute de persoane, la scăldat.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!