Actualitate

Giurgiu, punct de oprire pentru participantii la „Drumul Dunării Randonneur”

Drumul Dunării este unul dintre cele mai importante evenimente sportive, cu participare internațională, dedicat cicliștilor de anduranță și reprezintă un adevărat potential de promovare și vizibilitate pentru orașele care îl găzduiesc. Preluand modelul altor super brevete cu traditie indelungata, DRUMUL DUNARII RANDONNEUR va fi organizat din 4 in 4 ani, fiind planificat in anii in care nu are loc niciunul dintre renumitele ture de anduranta Paris-Brest-Paris (cu urmatoarea editie, a 19-a in anul 2019), 1001 Miglia Italia (cu urmatoarea editie, a 6-a, in anul 2020) si Londra-Edinburgh-Londra (cu urmatoarea editie, a 9-a, in anul 2021). Prima editie a DRUMULUI DUNARII RANDONNEUR, va avea loc in acest an, 2018, Anul Centenarului Marii Uniri, deschizand astfel un ciclu de 4 ani de mari super brevete ale ciclismului de anduranta european.
Drumul Dunării Randonneur este un eveniment sportiv dedicat cicliștilor de anduranță, realizarea traseului de 1400 km în 5 zile fiind condiția obținerii brevetului BRM 1200+.
Punctul de control de la Giurgiu va fi filtru de verificare și va fi deschis în data de 11 august (orele 03.00-15.00, apoi la întoarcere, în perioada 12 august (ora 18.00) – 15 august (ora 14.00) și va oferi participanților spațiu de cazare-odihnă, toalete, dușuri, hrană, apă, fructe și produse energizante. Locația punctului de control va fi Stadionul Marin Anastasovici.
Punctul de control de la Giurgiu este organizat de Asociația Eastern Danube Convention & Visitors Bureau,  Direcția pentru Tineret și Sport Giurgiu, Clubul Sportiv Municipal Giurgiu și Asociația Adevărații Veloprieteni – Iulian Ene. De asemenea, Crucea Roșie Giurgiu, politia judeteana si jandarmeria vor sprijini evenimentul.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!