Sport

Astra Giurgiu s-a reunit

Antrenorul Astrei, Valentin Sinescu, a sunat marţi adunarea însă nu la Giurgiu ci la Ploieşti. Acesta a vorbit la Valahia TV despre programul de pregătire, lista de achiziţii dar şi despre obiectivul din returul de campionat.

Până pe 21 ianuarie FC Astra se va pregăti la Ploieşti, fotbaliştii urmând să efectueze vizita medicală şi să se reacomodeze la efort. Urmează un stagiu de pregătire de zece zile în Antalya după care, la începutul lunii februarie giurgiuvenii vor pleca la un turneu în Spania acolo unde vor disputa mai multe jocuri în compania unor formaţii scandinave.

Tehnicianul astralilor a dezvăluit şi numele primului jucător achiziţionat în iarnă, fundaşul stânga Alexandru Giurgiu de la CS Turnu Severin, dar şi faptul că la formaţia pe care o antrenează vor mai veni jucători. Deşi recunoaşte faptul că Takayuki Seto şi Kehinde Fatai au avut oferte din străinătate aceştia vor rămâne la echipă pentru atingerea obiectivului: prezenţa într-o cupă europeană.

Referitor la momentul în care fanii giurgiuveni îi vor revedea pe jucători, Valentin Sinescu susţine că acest lucru va fi posibil mai devreme de reluarea campionatului doar într-un joc de pregătire care ar avea loc la finele lunii februarie.

După 19 etape din actualul sezon al Ligii I de fotbal, Astra Giurgiu ocupă locul secund în clasament, cu 37 de puncte, la zece lungimi de liderul Steaua Bucureşti. Campionatul se va relua pe 2 martie, Astra urmând să evolueze pe teren propriu contra echipei Viitorul Constanţa.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!