Politic

Florian Nicolae şi Nicolae Bădălău – în preferinţele a peste 70% dintre giurgiuveni

USL Giurgiu a realizat în perioada 27-29 noiembrie, un sondaj de opinie, cu forţe şi fonduri proprii, privind intenţia de vot a giurgiuvenilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.200 de persoane din municipiu, marja de eroare fiind de plus-minus 5 %.

În urma chestionării, potrivit celor de la PSD Giurgiu, a reieşit că pentru funcţia de deputat pe colegiul I, social-democratul Florian Nicolae este preferat de 74,47% dintre giurgiuveni, Răzvan Cuc din partea PPDD de 17,20 de procente dintre cei chestionaţi, iar candidatul ARD a obţinut 8,33 la sută. Pentru Senat, sondajul USL spune că social-democratul Niculae Bădălău, în ceea ce priveşte intenţia de vot, a obţinut 72,02 procente, George Ciobanu de la PPDD 18,76%, iar Mihai Neagu- ARD- 9,22%.

Ca vot politic pe formaţiuni sau alianţe, şi-au exprimat intenţia de a vota pentru USL 71,01% dintre giurgiuvenii intervievaţi, pentru PPDD au spus că ar opta 19,84 procente, iar pentru ARD 9,14 la sută dintre giurgiuvenii care au luat parte la sondaj. Cu detalii a venit astăzi în conferinţa de presă şi vicepreşedintele PSD Giurgiu, Dumitru Beianu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!