Actualitate

Florian Nicolae, zi de zi, în mijlocul oamenilor!

oameni floricleDegajat şi deschis oricărei discuţii, aşa cum îl ştiu, deja, mare parte dintre giurgiuveni, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, Nicolae Florian, însoţit de echipa de campanie, dar şi de foarte mulţi simpatizanţi şi susţinători, se află zi de zi în mijlocul giurgiuvenilor. Recent,  Nicolae Florian a fost asaltat de mulţimea aflată în Parcurile Mihai Viteazu şi Clopotari care au vrut să îi aducă la cunoştinţă multe dintre doleanţele lor.

Pe de altă parte, oamenii spun că au aşteptări mari din partea sa şi că îl vor susţine la alegerile din cinci iunie 2016. Pentru că îşi doresc mai mult de la primarul care va avea grijă de oraşul lor, giurgiuvenii spun că sunt convinşi că promisiunile făcute de Florian Nicolae nu vor rămâne doar promisiuni şi că acesta este omul ideal pentru a ocupa funcţia de edil al municipiului Giurgiu.

Nu doar lipsa locurilor de muncă sau problema câinilor vagabonzi, ci şi spaţiile de joacă insuficiente sau locurile destinate patrupedelor cu stăpân au fost problemele pe care le-au expus locuitorii din cartierul Negru Vodă. Având un plan bine pus la punct şi stabilit împreună cu echipa sa, Nicolae Florian spune că alături de PNL poate realiza tot ceea ce şi-a propus, pentru următorii patru ani.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!