Politic

"Gândiţi-vă cum va arăta România într-o dictatură a mafiei lui Ponta!"

macovei

Fostul candidat la Preşedinţie, Monica Macovei, a făcut un apel la cetățenii nehotărâţi să iasă la vot, în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, pentru ca Victor Ponta să nu câştige și astfel, să nu se instaureze „mafia absolută, dictatura mafiei în România”, informează mediafax.ro.

„Mă adresez nehotărâţilor să iasă la vot şi să se gândească că, dacă până acum preşedintele hoţilor sau preşedintele care uneşte hoţii, dacă până acum Ponta şi hoţii lui au furat pădurile, banii publici, au poluat ţara cu mafiotisme, ce s-ar întâmpla dacă ar câştiga şi fotoliul de la Cotroceni şi ar avea puterea absolută şi ar fi mafia absolută, dictatura mafiei în România? Gândiţi-vă cum ar arăta România, ieşiţi la vot, dacă staţi acasă votul vostru se duce la cine nu vreţi să iasă preşedinte. Gândiţi-vă cum va arăta România mafiotizată de Ponta şi hoţii lui, într-o dictatură a mafiei, dacă Ponta ajunge la Cotroceni. Suntem la cotitura dintre un stat mafiotizat total sau mai avem o şansă”, a spus Monica Macovei, vineri, într-o conferință de presă, la Cluj-Napoca.

Mai mult, potrivit Monicăi Macovei, „marioneta Ponta este alături de aliaţii săi, bufonul Vadim, de domnu’ Dan, şi de Tăriceanu, care este pesedistul vopsit în galben”.

Monica Macovei anunţa, joi, pe Facebook, că îl va vota pe Klau Iohannis, în turul al doilea al prezidenţialelor, arătând că marele pericol pentru România, în acest moment, este Victor Ponta.

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, Monica Macovei, care a candidat ca independent, a obţinut 421.648 voturi, respectiv 4,44 la sută.

www.realitatea.net

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!