Politic

Cea mai ”tare” ofertă a PSD-ului la Giurgiu, pentru cei mai ”fideli” alegători: locuri de veci!

loc de veci

Butelii și sticle cu… țuică! Asta a fost ”oferta” PSD-ului la primul tur al prezidențialelor la Giurgiu. ”Ofertă” valabilă, evident, pentru alegătorii care ”au pus umărul” la scorul obținut de Ponta la Giurgiu.

Este unul din subiectele abordate în conferința de presă a ACL de vineri, de către președintele organizației municipale ACL, Dumitru Beianu. Acesta a declrarat că la alegerile de duminică au fost câteva elemente de luat în seamă, referindu-se, în primul rând, la voturile deținuților din Penitenciar, dar și la acele ale gardienilor.

”Toată lumea din Penitenciar a votat Ponta și PSD! Și, dacă în cazul deținuților, poate că ar exista o explicație – promisiunile PSD legate de aministie și grațiere (asta deși mulți nu știu că amnistia nu o dă președintele, ci Parlamentul, prin lege, ca și grațierea colectivă, de altfel)-  nu înțeleg de ce și gardienii au votat, tot ”în bloc”, același candidat. Oare nu au înțeleg că, dacă se va da celebra amnistie și grațiere, riscă să rămână fără loc de  muncă, atâta timp cât pușcăriile ar rămâne goale?”, se întreabă, mai în glumă, mai în serios, Dumitru Beianu.

În altă ordine de idei, Dumitru Beianu a declarat: ”Este de menționat că în Giurgiu nu au fost înregistrate prea multe incidente electorale și nici prea mari fraude, însă asta nu înseamnă că acestea nu au existat deloc. Și vorbesc aici despre multele mașini care au cărat oameni la vot, în special la secțiile din zona Obor și la cele de la liceul de Chimie, dar și despre ”premiile” cu care au fost ”recompensați” votanții PSD-ului: butelii oferite de un ”distribuitor autorizat” sau … sticle cu țuică!

Și se pare că pentru turul II, ”premiiile” cresc direct proporțional cu importanța votului, astfel că la bursa zvonurilor se aude că ”fruntașii” ce vor aduce cele mai multe voturi pentru PSD vor fi recompensați cu… locuri de veci!”, a declarat președintele ACL municipiul Giurgiu, Dumitru Beianu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!