La zi

Giurgiuvenii, așteptati la Festivalul Primăverii

Mărțisoare nu doar foarte frumoase ci și realizate cu multă dragoste de copii și tineri de la mai multe școli generale și licee își asteaptă cumpărătorii la căsuțele amplasate în Parcul Mihai Viteazul din municipiu! Elevii, cu banii strânși, vor să cumpere ceea ce le lipsește în școală. De asemenea, pentru ca, la fel ca anul trecut, Festivalul Primăverii își propune să vină în sprijinul copiilor institutionalizați și cu dizabilități, și lor le este oferită posibilitatea de a comercializa felicitările și mărtișoarele realizate în cadrul centrelor sociale de care apartin.

Tot la Festivalul Primăverii, în cadrul târgului din parc, au venit mai mulți producători și meșteșugari din Giurgiu și nu numai.

Festivalul Primăverii se desfășoară în perioada 27 februarie/ 8 martie, iar giurgiuvenii sunt așteptați în Parcul Mihai Viteazul între orele 10.00 și 18.00. Evenimentul este organizat de Centrul de Afaceri Transfrontalier Danubius, în parteneriat cu Centrul Eparhial pentru copii și tineri “Sf. Ioan Valahul” și Muzeul Județean “Teohari Antonescu” – secția de Etnografie.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!