Sport

Handbalistele de Nova Force vor evolua în Divizia A

Sunt cinci ani de când Virgil Georgescu munceşte pe brânci cu un grup de fete talentate. Fostul mare handbalist legitimat la Dinamo în anii ’80 a preluat aceşti copii de pe băncile gimnaziului, iar astăzi, când cea mai vârstnică componentă a echipei feminine de handbal CS Nova Force Giurgiu încă nu a împlinit 18 ani, s-a hotărât să le înscrie în Divizia A. Asta nu înseamnă că puştoaicele lui Georgescu nu vor continua să evolueze în Campionatul Naţional de Junioare I. Handbalistele de la Nova Force vor juca în ambele competiţii, şi în campionatul juvenil amintit şi în eşalonul doi al handbalului românesc senioare.

Virgil Georgescu a declarat că fetele sale au nevoie de experienţă, de asprimea unei competiţii de senioare, dar are de gând să perfecteze şi patru transferuri, toate din Bucureşti. În altă ordine de idei, antrenorul de la Nova Force a făcut apel la oficilităţile locale pentru un sprijin financiar, asta dacă se doreşte cu adevărat să se facă performanţă.

Cele două competiţii îşi au programate primele dispute în a doua jumătate a lunii septembrie, obiectivele Nova Force fiind foarte clare: pe de o parte, salvarea de la retrogradare, pe de alta, participarea la turneul semifinal al campionatului de junioare.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!