Comentarii

Haosul din capul ministrului de finanţe, regăsit în economie

andreea paul

PSD se laudă șocant că e mai bun la comunicare, dar ratează să ne comunice esențialul și necesarul. În realitate, lecțiile PSD de comunicare sunt SĂLBATICE, ÎNGROZESC națiunea și LOVESC în bunul simț al românilor. Discursurile sunt halucinante. Aiuritoare, e prea puțin spus.

Doamna Firea ne explică aberant cum e cu „omul complet”. Ioana Petrescu ne explică cum merge cu „analiza”, va să zică cu economia și cu taxele. Țineți-vă bine. Citez din ministrul de finanțe al României, personajul cheie al unui Guvern:

“De aceea am fost să fac acele schimbări în Parlament pe taxa pe construcţii speciale, ca ei să facă bugetele pe anul viitor. Până nu termină de analizat, nu o vom face publică, în momentul în care va fi analizată, apoi o voi face publică. Corpul de analiză va analiza, când va fi gata, o vom face publică la timp”.
Sursa: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Economie/Stiri/Modalitatea+de+calcul+a+accizei+necunoscuta+pentru+un+timp+incer

Împotriva actului grav de discriminare comis de doamna Firea am depus o sesizare la Consiliul Național de Combatere a Discriminării. De neștiința ministrului de finanțe, Ioana Petrescu, îl acuz direct pe Victor Ponta. El este principalul responsabil. Economia românească e la fel de bâlbâită ca și logica gripată a doamnei ministru. Haosul din capul ministrului de finanțe îl regăsiți direct în economie. Ce LUKOIL?! Ce evaziune fiscală?!

Românilor le fac o propunere. Le ofer o alternativă la haosul și discriminarea PSD. SCHIMBAREA pentru România LUCRULUI BINE FĂCUT cu Iohannis principalul impozit pe stâlpii PSD: Firea, Petrescu, Dragnea, Duicu, Mazare…Ponta. PSD a taxat suficient. Acum a venit rândul românilor să-i taxeze. Țara asta are nevoie de vorbă scurtă și muncă multă, de vorbă scurtă și lucrul bine făcut, de competență, de Klaus Iohannis Președintele României.

Andreea Paul

articol preluat de pe siteul www.stiripesurse.ro

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!