Comentarii

România anilor ’50

Indiferent de condiţiile meteorologice severe dintr-o anumită parte-a ţării, consemnarea a 17.650 de consumatori electrici fără tensiune în anul de graţie 2013 ne trimite înapoi în timp, cu o jumătate de secol. De altfel, este de notorietate că, la noi ”cade curentul” de cum bate vântul mai acătării.

De Giurgiul nostru drag nu mai comentăm, pentru că oricum nu e o problemă locală, Enel-ul, Renel-ul, sau cum i s-o mai spune astăzi comportându-se precum un stat în stat.

Aşadar, vineri dimineaţă, 25 ianuarie, mai mult de 30 de localităţi la nivel naţional, însumând 17.650 de consumatori, rămăseseră fără alimentare cu energie electrică în urma evenimentelor meteorologice, cea mai grea situaţie fiind în Buzău, cu 20 de localităţi afectate.

Conform datelor Ministerului Energiei prezentate vineri, la Comandamentul de iarnă de la Palatul Victoria, la orele 07.00 dimineaţa, 11 reţele de transport al energiei electrice erau afectate, iar alte şase parţial afectate. Toate acestea au avut ca rezultat întreruperea curentului electric în cazul celor aproape 18 mii de consumatori.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!