Actualitate

Ilfovenii "rad tot" pe şoselele din Giurgiu! Doi şoferi din Ilfov au făcut cinci victime!

police
Două ore, două accidente şi cinci victime (din care o femeie a murit pe loc) – este bilanţul tragic al serii de duminică pe DN 5. Şi, paradoxal, ambele accidente au fost provocate de şoferi din judeţul Ilfov.
Primul eveniment – şi cel mai grav – a avut loc in jurul orei 20.45, la Daia, unde un barbat de 55 de ani, din 1 Decembrie, care conducea – FĂRĂ A AVEA PERMIS – un Logan, îndreptându-se spre Bucureşti, a lovit mortal o femei de 57 de ani, care traversa şoseaua regulamentar, pe trecere de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Femeia nu a avut nicio ansă, iar şoferul „de ocazie”, ajuns acum ucigaş, este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducere fără permis.
Nu trecuseră nici două ore de la acest incident, şi un alt eveniment era raportat, tot pe DN 5, dar la ieşirea din Călugăreni, spre Adunaţii Copăceni. Aici, un şofer de 29 de ani, tot din Ilfov, dar din comuna Tunari, a pierdut, se pare, controlul volanului (nu se ştie, încă, din ce cauze), a ieşit de pe şosea şi a intrat într-un cap de pod. Atât tânărul de la volan, cât şi soţia şi cei doi copii, care se aflau în maşină, au ajuns la spitale din Capitală, fiind, se pare, grav răniţi.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!