Politic

În România, Parlamentul te poate trimite în faţa plutonului de execuţie

Viorel-CataramaFostul lider liberal Viorel Cataramă nu dă nicio şansă aşa zisului nou proiect ”pentru regăsirea identităţii” anunţat cu mare tam-tam de către neoliberalii conduşi de către Călin Popescu Tăriceanu.
Cataramă consideră că Tăriceanu continuă, pur şi simplu, pe linia gafelor şi erorilor din ultimele luni.
”Să nu dăm o prea mare importanţă politică demersurilor lui Tăriceanu. Sunt demersuri fără finalitate politică. Nu-l va urma nimeni din PNL după ce a făcut în ultimele luni. Dacă Tăriceanu ar fi rămas în interiorul PNL, spunându-şi în interiorul forurilor de conducere ideile, militând pentru ele, dar respectând voinţa majorităţii, astăzi ar fi fost principalul candidat la preşedinţia partidului. Din păcate, a făcut câteva greşeli imense ce l-au îndepărtat definitiv nu numai de PNL, dar şi de orice altă alternativă de dreapta.
Tăriceanu discută în continuare de proiectul USL!? Oameni buni, USL nu a fost altceva decât un mutant politic creat pentru dărâmarea lui Băsescu, nu pentru a implementa vreun program de reformă. USL a distrus opoziţia, iar în acest moment, Parlamentul face pur şi simplu ce vrea în România. În ţara noastră, Parlamentul nu are pe nimeni deasupra lui. Poate să facă orice. Poate să te trimită şi în faţa plutonului de execuţie. Nu-l poate trage nimeni la răspundere. De aia fac ce fac, de aia România e privită aşa cum e privită afară, de aia, românii au salariul minim de doar 200 de euro…”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!