Social

Câte locuri de muncă în străinătate sunt puse la bătaie, prin reţeaua Eures?

SOMERI - MUNCA STRAINATATEFranţa, Germania, Irlanda, Marea Britanie sau Polonia sunt câteva dintre ţările care vor români, la muncă.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Giurgiu anunţă, că, prin reţeaua EURES, sunt puse la dispoziţia persoanelor interesate, 561 de locuri de muncă vacante în spaţiul Uniunii Europene.
Astfel, iată lista statelor ce oferă joburi:
Franta – 10 posturi (producator de vin)
Germania – 80 posturi (manager restaurant, bucatar, ospatar, ajutor in industria gastronomiei de sistem, inginer software pentru automobile, instalator intretretinere (mecanic industrial),  asistent medical, specialist electronica/inginerie industriala, electrician, instalator instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, ingrijitor batrani, asistent/insotitor persoane in varsta)
Irlanda – 25 posturi (psihiatru, medic oftalmolog, asistenti medicali)
Lituania – 20 posturi (fierar betonisti)
Marea Britanie – 263 posturi (motostivuitoristi, operator utilaje hidraulice de ridicare, inginer de sistem, operator la masini-unelte cu comanda numerica, asistent social, asistent medical)
Norvegia – 13 posturi (bucatar,  inginer hidraulic, planificator proiect, inginer mecanic, inginer electric, inspector)
Polonia – 15 posturi (Consultant pentru serviciu helpdesk vorbitor de limba engleza si germana)
Spania – 10 posturi (inginer proiectare utilaje producere cablu)
Ungaria – 125 posturi  (tapiter, operator la prelucrarea carnii, sofer autocamion)
Informatii suplimentare se pot obtine de la consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu – d-na Dogaru Gratziela, tel.: 0752.096.262 sau 0246/230613, int. 219 sau direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl. 202/5D, mezanin, camera 8.
Oferta locurilor de munca este publicata si pe site-ul EURES al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca – www.eures.anofm.ro
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!