Actualitate La zi

Incidente la Bolintin Vale. Bătaie şi incendiu la o casă

scandal bolintinWeekend agitat la Bolintin Vale, judeţul Giurgiu. Sâmbătă dimineaţa, pe 15 martie, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitate, a ajuns la spital după ce a fost bătut de 7 persoane, cu vârste între 20 şi 45 de ani. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din oraş.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, comisar Cristian Şuţă, tânărul a ajuns la unitatea medicală din Bolintin Vale, dar, se pare că nu ar fi fost rănit grav. Băiatul nu a depus încă plângere împotriva celor 7.
Fără să se ştie, deocamdată, dacă cele două momente au vreo legătură, tot în Bolintin Vale, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, oamenii legii au fost anunţaţi că o casă construită ilegal pe un câmp din apropiere a fost incendiată. Din păcate, proprietarul acesteia este de negăsit, urmând să se stabilească dacă focul a fi fost pus intenţionat. Şi în acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere. Din fericire, nu au fost înregistrate victime şi nici pagube materiale însemnate.
Pentru că se presupune că este vorba despre tensiuni între două familii, pe fondul incidentului cu bătaia şi, ulterior, al incendiului, la Bolintin Vale a fost instituit un dispozitiv de ordine publică, încă de duminică dimineaţa, din care au făcut parte 20 de jandarmi, mai mulţi poliţişti şi chiar mascaţi.
La această oră, chiar dacă nu s-au mai înregistrat probleme, sunt încă la faţa locului mai mulţi oameni ai legii din instituţiile amintite. Vom reveni cu amănunte.
sursă foto: arhivă www.realitatea.net
Cătălina Sfetcu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!