Social

INTERVENŢII I.S.U. GIURGIU

În perioada 11.04.2017 – 12.04.2017, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 15 situații de urgență, astfel:
– 14 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.
1 intervenție pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetație uscată- localitatea Călugăreni.
În data de 10.04.2017, ora 14:07, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat, prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Călugăreni pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detaşamentului de pompieri Giurgiu. După executarea recunoașterii, pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars aproximativ 2000 mp vegetație uscată şi viţă de vie. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis.
De asemenea, echipajele subunităților din cadrul ISU “Vlașca” Giurgiu au executat 13 recunoașteri în teren având ca scop pregătirea personalului în vederea cunoașterii riscurilor asociate obiectivelor din raioanele de intervenție, precum și educarea și instruirea utilizatorilor asupra modului de acțiune în cazul producerii unor situații de urgență.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!