Actualitate

IRIS, CÂINELE POLIȚIST, "FURĂ"… PRIVIRILE CELOR CARE ASISTĂ LA DEMONSTRAȚIILE LUI

Întâlnire palpitantă pentru copiii de la Grădinița  “Dumbrava Minunată” din municipiul Giurgiu  în cadrul “Săptămânii Prevenirii Criminalității”.
In  “Săptămâna Prevenirii Criminalității”, prichindeii de la Grădinița  “Dumbrava Minunată” au stat față în față cu polițiști  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu  și cu câinele polițist “IRIS”.
Patrupedul le-a oferit celor mici o demonstrație de prindere a unui “infractor” agresiv, precum și un exercițiu de disciplină și de răspuns la comenzile conductorului.
Captivați, pe bună dreptate, de spectacolul oferit de IRIS si pus în scenă de oamenii legii, mulți dintre copii și-au manifestat dorința de a deveni, cand vor crește mari, polițiști.
Si, pentru că era Săptămâna Prevenirii Criminalității”, politi știi i-au sfătuit pe copii să ceară ajutorul unui adult, profesor sau părinte, atunci când întâmpină probleme la școală sau în afara acesteia. În niciun caz, ei nu trebuie să ia decizia de a rezolva singuri anumite probleme sau cu ajutorul prietenilor, fiindcă pot fi fapte ce pot degenera.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!