Actualitate

ISU Giurgiu a avut intervenții și de Crăciun

În perioada 26.12.2017 –27.12.2017, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 7 situații de urgență, astfel:
– 5 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.
– 1 intervenție căutare persoane- localitatea Oncești;
– 1 intervenție salvare animale- municipiul Giurgiu;
În data de 24.12.2017, ora 19: 14, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Oncești pentru căutarea unei persoane de sex masculin căzută din barcă, posibil înecată. La locul solicitării s-au deplasat o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o barcă, aparținând Detașamentului de pompieri Giurgiu, iar în data de 26.12.2017 echipajelor noastre li s-a alăturat și un echipaj de scafandri din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii” București-Ilfov. În perioada 24-26.12.2017 echipajele de pompieri au efectuat căutări terestre și subacvatice, iar în cele din urmă bărbatul a fost găsit înecat, căutările încetând în data de 26.12.2017, ora 11:30.
În data de 26.12.2017, ora 13: 29, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru salvarea unui patrupet (câine) căzut înt-o gură de canalizare. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!