Actualitate

Jandarmii își onorează camarazii de armă

IMG_0020 În fiecare an, în săptămâna premergătoare sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Giurgiu dedică un moment special ofiţerilor, subofiţerilor şi maiştrilor militari care, prin profesionalism, modestie şi cumpănită exigenţă au pus o cărămidă la edificarea generaţiilor noastre.

În acest context, astăzi, 31 martie a.c. începând cu ora 13.00, la sediul inspectoratului a avut loc un simpozion cu tema „Jandarmii îşi onorează camarazii de arme”. La acţiune au participat 5 ofiţeri care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul instituţiei şi care au contribuit la formarea celor care poartă astăzi, cu onoare, uniforma bleu-jandarm.

Întâlnirea a fost deschisă de col. Demeter Tiberiu, inspectorul şef al I.J.J. Giurgiu, care a prezentat un mesaj emoţionat:

„Activitatea de astăzi este, atât pentru noi, cât şi pentru dumneavoastră, un eveniment de o rară încărcătură emoţională, de trăiri nostalgice şi de omagiere a trecutului glorios şi a impresionantului prezent al Jandarmeriei Române.

Gândul de respect, recunoştinţă şi preţuire al celor care poartă uniforma de jandarm se îndreaptă în aceste momente către dumneavoastră, cei care, indiferent de perioadă, v-aţi făcut datoria, aţi contribuit la formarea şi educarea actualei generaţii de militari profesionişti ai ordinii şi legii în societatea românească.

Ne mândrim cu tot ceea ce aţi înfăptuit şi ne-aţi transmis şi vă asigurăm că suntem demni de  ceea ce am moştenit din generaţie în generaţie şi, cu perseverenţă, responsabilitate şi seriozitate, vom ridica la nivelul noilor misiuni rezultatele obţinute de dumneavoastră, conform provocărilor şi exigenţelor impuse de dezvoltarea statului nostru, ca ţară membră a Uniunii Europene.

IMG_0018Exprimându-ne cea mai profundă bucurie că vă avem lângă noi, vă rog să primiţi onorul generaţiei de astăzi, însoţit de urarea de multă sănătate  şi fericire.”

La finalul activităţii, inspectorul şef a înmânat tuturor invitaţilor diplome de excelenţă pentru devotamentul şi sacrificiile de care au dat dovadă în întreaga activitate.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul  

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!