Actualitate

La datorie, în noaptea de Înviere!

SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI, ÎN LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ
Pentru siguranţa cetăţenilor, în săptămana mare şi în noaptea de Înviere, poliţiştii au fost la datorie, inclusiv în zona bisericilor şi a lăcaşurilor de cult din municipiu şi judeţ. 
Polițiștii giurgiuveni au fost prezenți în mijlocul comunității în noaptea de înviere și au vegheat la asigurarea unuiclimat de ordine și siguranță publică, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcașurilor de cult sau a celor de desfășurare a manifestărilor publice.
Totodată, în aceleași zone, fluidizarea traficului a fost asigurată de polițiștii de la Srviciul rutier. Echipajele de intervenție au gestionat corespunzător situațiile de natură să afecteze siguranța credincioșilor.
Măsurile luate de cei aproximativ 350 de polițiști giurgiuveni, care au acționat pentru păstrarea ordinii publice, a siguranței rutiere și a transporturilor feroviare au făcut ca toți cetățenii județului să se bucure în liniște de celebrarea Învierii Domnului.
De altfel, în perioada premergătoare și în noaptea de Înviere nu au fost înregistrate evenimente deosebite. Urmare  măsurilor dispuse, acest an poate fi considerat ca fiind unul dintre cele mai „liniștite”, în ceea ce privește evenimentele înregistrate în anii trecuti, în aceeași perioadă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!