Actualitate

La Giurgiu, liberalii strâng rândurile în jurul noului președinte

florian nicolaeÎn cadrul ultimei conferințe de presă a liberalilor din municipiu au participat nu mai puțin decât patru dintre membrii  Biroului Politic Municipal, din dorința de a prezenta, cât mai obiectiv și credibil, activitatea din partid.

popazuCu acest prilej, purtătorul de cuvânt Liviu Popazu a făcut o scurtă analiză a ultimelor evenimente întâmplate în rândul organizației. ”Ne bucură afluxul mare de cetățeni care vin să se înscrie în PNL, mai ales după venirea lui Florian Nicolae , deși ne așteptam ca acest lucru să producă o schimbare benefică. Pentru noii veniți vom căuta să le găsim de lucru, la fiecare după competențe. În urma discuțiilor pe care le avem, zilnic, cu giurgiuvenii am trecut deja la elaborarea unui proiect electoral pentru alegerile  locale de anul viitor, proiect la care vor contribui aproape toți membri de partid. De fapt, dorim să ne apropiem cât mai mult  de cetățeni, pentru a putea să le înțelegem nevoile. Pentru acest lucru este necesar să dăm dovadă de mai multă modestie și să trecem urgent la reformarea organizațiilor de bază, după principii care să-i încurajeze pe cetățeni să vină tot mai mult lângă PNL, așa cum se întâmplă după venirea lui Florian Nicolae”. Vicepreședintele Liviu Popazu a mai afirmat și faptul că este nevoie de mai multă modestie în rândul tuturor oamenilor politicienii, chiar și la cei de la nivel central nu numai  local. Este nevoie de acest lucru pentru a nu se mai ajunge în situația recentă, când un grav eveniment n-a fost tratat așa cum se cuvine de către politicieni și presa națională, fiind trecut cu vedere prea lejer. Fiindcă un demnitar a vrut să profite de serviciile care nu-i erau destinate un polițist a murit! Opinia publică este indignată din cauza acestui nedorit eveniment, la fel și PNL care dorește ca pe viitor să imprime membrilor săi un comportament plin de mai multă modestie și unitate în jurul liderilor.

pick”Doresc să transmit un mesaj de unitate și solidaritate în partid, a declarat, la rându-i, și proaspătul liberal venit în partid odată cu deputatul Florian Nicolae, dr. Ladislau Pick, mai ales acum când se înregistrează acest aflux de giurgiuveni către PNL. Personal, sunt  încrezător în cei care vin în rândurile noastre, și ne bucură încrederea lor în viitorul liberalismului din Giurgiu. În perspectiva viitoarelor alegeri locale și parlamentare cred că acest fenomen al înscrierilor va fi și mai mare, pentru că PNL a avut, de-a lungul timpului, o organizație municipală foarte puternică, și asta ne dorim să o avem și în continuare”.

JoantaŞi  Elsa Joantă, purtător de cuvânt al PNL,  a ținut să-și exprime public satisfacția pentru reușita Festivalului Teatrelor Dunărene, care a fost foarte bine apreciat de critici de marcă sosiți din Capitală, la toate spectacolele care au avut loc. ”Acest succes ne-a ambiționat și mai mult. Pe viitor ne gândim să promovăm și mai substanțial în politica locală de guvernare a PNL fenomenul cultural, pe lângă componenta politică de reclădire a structurilor din oraș. Pentru a diversifica politica culturală ne-am gândit ca teatrul nostru să promoveze un proiect transfrontalier împreună cu teatrul din Dobridge, Bulgaria, și să putem să le oferim astfel copiilor și tinerilor o șansă suplimentară de atracție față de fenomenul teatral”. În încheiere aș dori să menționez, a mai spus aceasta,  că fără sprijinul personal al unor oameni politici locali, precum Dumitru Beianu, Gheorghe Ștefan, Florian Nicolae și Liliana Ciobanu, ediția din acest an a festivalului n-ar fi avut un asemenea succes uriaș.

Președintele organizației municipale, deputatul Florian Nicolae, a ținut să sublinieze și el câteva aspecte ale muncii organiztorice din PNL. ”Sunt mulțumit de modul de mobilizare, de disciplina din partid, de modul în care se  rezolvă problemele şi nu numai, ceea ce dovedește că partidul se întărește continuu. PNL pune mare accent pe unitatea membrilor săi de partid și respinge din start orice acțiune de marginalizare, prin neimplicare. Pe viitor ne dorim un dialog permanent cu administrația locală și cu toți cetățenii municipiului pentru a găsi în comun proiecte care să vină în ajutorul oamenilor. În concluzie, a mai declarat Florian Nicolae, recomand Primăriei Giurgiu să pună pe viitor accent pe linia promovării unor proiecte care să-i intereseze pe tot mai mulți cetățeni. Închei menționând că, în PNL primează disciplina politică, și sunt convins că avem foarte mult de lucru. Giurgiuvenii au nevoie de o organizație municipală liberală  puternică, așa cum de fapt au avut de-a lungul timpului și îi asigur că așa și dorim să rămânem, cei mai puternici”.

Info Press       

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!