Politic

La noi, cea mai ilegitimă instituţie e şi cea mai importantă. Parlamentul României

Cozmin-GusaConsultantul politic Cozmin Guşă este de părere că legitimitatea majorităţii din Parlament care l-a condamnat pe Traian Băsescu este nulă. De ce?
Pentru că este vorba de aceeaşi majoritate care, concomitent, apără parlamentarii şi protejează excesele acestora în faţa legii. În plus, cea mai importantă instituţie a ţării este condusă de un ”traficant de influenţă”.
Concret, Cozmin Guşă a comentat la realitatea TV: ”Ponta, după cum am mai remarcat, este disperat în a-şi căuta legitimitate, o face prin mişcări din interiorul guvernului sau prin relaţionări externe. De fapt, discuţia tocmai despre legitimitate e. În orice democraţie din Uniunea Europeană, un astfel de vot ar fi avut o importanţă covârşitoare către destinatarul său, Traian Băsescu. Pentru că în acele democraţii, Parlamentul nu şi-a pierdut legitimitatea. Din nefericire, în România, cea mai ilegitimă instituţie e şi cea mai importantă – respectiv Parlamentul – care astăzi, la nivel de vârf, prin Tăriceanu, este condusă de un traficant de influenţă.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!