Politic

La vârful serviciilor se fac tot soiul de jocuri în aceste zile

base
Preşedintele încă în funcţie acuză serviciile secrete că se implică în campania electorală. Că se bagă unde nu le fierbe oala.
”În momentul în care se schimbă un establishment politic, se întâmplă de cele mai multe ori să apară intenţii de a influenţa în diverse moduri. Nu este însă în regulă că serviciile secrete vor să-şi pună amprenta pe aceste alegeri. În 2009 nu s-au băgat, iar pe 10 septembrie, când am chemat toţi şefii serviciilor, nu doar pe cei civili, ci şi pe cei operativi, le-am spus foarte clar să nu se bage în campania electorală.
Nu au respectat acest lucru, am semnale foarte clare că serviciile sunt implicate. De fapt, nu serviciile în ansamblul lor, ci câţiva oameni din conducere, care au sărit calul. Eu i-am strunit cât am fost preşedinte, dar acum, pe final de mandat, la vârful serviciilor se fac tot soiul de jocuri. Vorbim de câţiva lideri ai serviciilor, care, deşi i-am atenţionat, m-au subestimat. Voi avea o discuţie cu aceştia luni, după primul tur”, a declarat Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni televizate pe un post naţional.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!