Politic

Preşedintele CJ, Vasile Mustăţea, lămureşte zvonurile privind eventuala sa excludere din PNL

În urmă cu câteva zile, într-unul din ziarele naţionale de mare tiraj apărea o ştire conform căreia în Delegaţia Permanentă a PNL de luni, 27 mai, urma să se ia în discuţie excluderea din partid a preşedintelui CJ Giurgiu, Vasile Mustăţea. Ştirea l-a luat prin surpindere atât pe protagonist, cât şi pe membrii conducerii centrale a partidului.

A doua zi după ce apărea articolul cu pricina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea, declara că este vorba despre o intoxicare de presă, pornită de la Giurgiu. Mustăţea spune că secretarul general al partidului, Eduard Hellvig este cel care a preluat această problemă, a făcut cercetări şi a ajuns şi la o concluzie.

În opinia lui Vasile Mustăţea, nu este deloc întâmplătoare apariţia acestei ştiri, în contextul în care luni urma să se discute soarta filialei judeţene PNL, iar el este principalul contracandidat al lui Iliescu la şefia liberalior giurgiuveni. Mustăţea este convins că scopul acestei intoxicări a fost încercarea de a i se crea o imagine negativă în ochii colegilor de partid.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!