Politic

Liberalii giurgiuveni vor face şi doresc o campanie corectă şi decentă

_DSC0028Liberalii din România au luat, oficial, startul în campania pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Cei de la PNL Giurgiu au vorbit, vineri, 25 aprilie, în conferinţă de presă, despre acţiunile la nivel naţional, dar şi despre ce vor face ei, aici, la nivel judeţean.

Secretar general al PNL Giurgiu, Marian Măroiu, a anunţat că pe 25 şi 26 aprilie, la Braşov, se desfăşoară Liga Aleşilor Locali, unde participă peste 2.000 de oameni, primari, preşedinţi de consilii judeţene, consilieri locali sau judeţeni. Apoi, duminică, pe 27 aprilie, la Ploieşti va avea loc un miting cu, de asemenea, mii de liberali, doar delegaţia de la Giurgiu numărând 300 de persoane._DSC0026
„A început campania, sper să fie una civilizată pentru că şi-aşa românii sunt reticenţi cu privire la vot, dacă politicienii nu înţeleg să se comporte civilizat şi nu vor renunţa la un limbaj suburban, în diverse apariţii televizate sau în faţa maselor, am putea înregistra la aceste alegeri cea mai scăzută prezenţă de la Revoluţie încoace”, a spus Marian Măroiu.
Liberalul s-a referit, în cazul unei altfel de campanii decât promovează PNL, la declaraţiile de joi, 24 aprilie, făcute în conferinţă de presă de şeful PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău. El a spus despre Vasile Mustăţea şi Dumitru Beianu că, în timpul mandatelor lor de şefi ai Consiliului Judeţean, n-ar fi avut nicio realizare. Măroiu a reamintit faptul că în mandatele celor doi, de fapt, au fost realizate investiţii ce până atunci nu se făcuseră, în toate domeniile.
Făcând o acoladă- nivel naţional către judeţean, şi preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, a luat în discuţie, la aceeaşi conferinţă de presă, subiectul campaniei electorale şi pe cel al alegerilor pentru Parlamentul European, din 25 mai._DSC0028
Vorbind despre PNL ca fiind singurul partid fără rădăcini în fostele formaţiuni descendente din fostul Partid Comunist, dar şi despre PNL cu rezultate la toate nivelurile, Dumitru Beianu a transpus aceste aspecte, şi nu numai, în plan local. El a declarat că transmite un mesaj către toţi giurgiuvenii, fiind convins că există o preocupare de mobilizare la nivelul Biroului Politic Municipal al PNL Giurgiu şi o dorinţă sinceră a oamenilor de a vota cu PNL: „Măcar pentru ce a reprezentat PNL în judeţul Giurgiu, prin cele mai multe realizări”.
Şi Dumitru Beianu a spus că liberalii nu mizează pe o campanie agresivă. „Campania noastră se va axa pe deplasări în zone ale oraşului, vom sta de vorbă cu oamenii care vor dori acest lucru şi le vom vorbi despre ce am făcut, dar mai ales despre ce putem face. Sper ca şi din partea celorlalte partide să avem parte de o campanie corectă şi decentă”, a mai spus Beianu.
C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!