Politic

Femeile social-democrate din municipiul Giurgiu au un nou preşedinte – Mirela Delea, directorul Colegiului Ion Maiorescu

Femeile social-democrate din municipiul Giurgiu au un nou preşedinte. Este vorba despre Mirela Delea, de altfel director al Colegiului Naţional Ion Maiorescu. Delea a fost aleasă, ieri seară, în această funcţie, obţinând încrederea şi voturile tuturor femeilor din PSD.

Subiectul alegerilor în rândul femeilor social-democrate din municipiul Giurgiu a fost dezbătut pe larg, în conferinţa de presă a PSD de joi, 21 martie. Pentru rezultatul obţinut, Mirela Delea a fost felicitată de vicepreşedinte al Organizaţiei femeilor Social-Democrate la nivel naţional, Aurelia Dobre. Ea a felicitat structura de partid, exprimându-şi totodată speranţa că femeile din PSD vor face în continuare treabă bună.

În plus, Aurelia Dobre a vorbit despre proiectele la nivel naţional ce vor fi derulate de femeile social-democrate în acest an, toate venind în sprijinul Guvernului Ponta şi pentru diminuarea efectelor privind sărăcia, de care, spune Aurelia Dobre, fostele guvernări sunt responsabile.

Mirela Delea a explicat că dincolo de acţiunile pe care femeile social-democrate giurgiuvene le pregătesc pentru perioada următoare, sunt şi alte direcţii avute în vedere, în ceea ce priveşte schimbarea percepţiei asupra femeii-politician.

Mirela Delea a concluzionat, spunând că acţiunile şi direcţiile femeilor social-democrate din Giurgiu vor fi în spiritul a tot ceea ce promovează PSD pentru dezvoltarea societăţii noastre.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!