La zi Social

ALERTĂ: O fetiţă, în vârstă de 3 ani, din Giurgiu, căutată de peste 100 de pompieri, poliţişti şi jandarmi

fetitaDacă poliţiştii au anunţat vineri dimineaţa, pe 25 aprilie, că cele două fete date dispărute joi, 24 aprilie, au fost găsite, oamenii legii reveneau cu un apel către jurnaliştii locali, de această dată în cazul unei micuţe, în vârstă de 3 ani.
Dispariţia fetiţei, Geanina Gheorghe, a fost anunţată joi seară, în jurul orei 22.00, de bunica sa. Ele locuiesc într-o casă în care mai stau şi alte familii, fiind vorba despre circa 10 persoane în total, imobilul fiind situat la marginea oraşului, în zona Staţiei CFR Giurgiu-Sud.
Echipe mixte de căutători au pornit într-o misiune dificilă, încă de noaptea trecută. Aproape 100 de jandarmi, pompieri şi poliţişti o caută pe Geanina în clădirile şi vagoanele de tren dezafectate. Au căutat-o şi în haznale, iar pompierii de la ISU Giurgiu au folosit o barcă pentru a cerceta Canalul Plantelor.politie
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, cms. Cristian Şuţă, ne-a declarat că bunica susţine că îl bănuieşte de dispariţia fetei pe un apropiat, venit în vizită la casa lor, noaptea trecută. Femeia susţine că imediat după plecarea acestuia, n-ar mai fi găsit-o pe fetiţă. Tot ea a declarat jurnaliştilor că Geanina este verişoară primară a unei alte fetiţe, dată dispărută în urmă cu 4 ani. Aceasta din urmă este, de altfel, singurul caz de acest fel nerezolvat de oamenii legii, în ultimii ani.
Pentru Geanina Gheorghe pe care o caută şi acum forţele de ordine, cei de la Poliţie au transmis semnalmente şi îmbrăcămintea pe care o purta la momentul dispariţiei sale de acasă:

SEMNALMENTE:
 Înălţime de circa 80 centimetri, brunetă, păr scurt.
 VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:
         La momentul plecării era îmbrăcată cu pantalon  de culoare roz, bluză de culoare albă cu motive florare, pe cap purta o căciulă de culoare roz şi era încălţată cu papuci din plastic, de culoare roz.

Vom reveni cu amănunte!

C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!