Politic

Liberalii solicită şi demisia lui Ponta

puiu-hasottiLiderul senatorilor liberali, Puiu Haşotti, a declarat că grupul parlamentar pe care-l conduce a decis să voteze în favoarea declaraţiei privind demisia de onoare a preşedintelui Traian Băsescu, dar a cerut – atenţie! – şi includerea unei solicitări privind demisia din funcţie e premierului Victor Ponta.
Haşotti a precizat că au fost doar cinci abţineri şi un vot împotrivă, în rest toată suflarea liberală din Senat s-a declarat în favoarea solicitării Parlamentului ca preşedintele Băsescu să-şi dea demisia. ”În acelaşi timp, însă, noi credem că demisia trebuie să şi-o dea şi premierul Ponta, pentru că în biroul său, faimosul domn Duicu (n.r. Adrian Duicu, fost preşedinte CJ Mehedinţi, acuzat de presă de trafic de influenţă în biroul premierului) a făcut o chestiune care este la fel de reprobabilă ca cea în care este implicat Mircea Băsescu.”
În cazul în care majoritatea parlamentară nu va accepta completarea propusă de PNL, parlamentarii liberali vor vota totuşi în favoarea declaraţiei. Întrebat de ce liberalii şi social-democraţii au opinii diferite pe acest subiect, Puiu Haşotti a replicat că ”Suntem încă două partide diferite.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!