Politic

Propunere liberală. Votul la vedere al senatorilor PSD în cazurile Şova-Vâlcov şi dublarea alocaţiilor pentru copii

646x404Copreşedintele liberal Alina Gorghiu a declarat că îi propune premierului Victor Ponta un consens pe două teme. Votul la vedere al senatorilor PSD în cazurile Dan Şova şi Darius Vâlcov, plus dublarea alocaţiilor pentru copii. Asta după ce liderul PSD a refuzat să-i răspundă lui Gorghiu la aceste cereri, cereri expuse zilele trecute, printr-o scrisoare deschisă.
Aşadar, săptămâna trecută, Alina Gorghiu îi ceruse preşedintelui PSD, prin intermediul scrisorii deschise invocate, să le ceară public parlamentarilor PSD să voteze la vedere în privinţa cererilor DNA pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive în cazurile Dan Şova şi Darius Vâlcov. Gorghiu mai cerea ca PSD să nu blocheze adoptarea proiectului legislativ iniţiat de PNL privind simplificarea procedurilor de ridicare a imunităţii parlamentarilor, în cursul urmăririi penale.
În replică, primul ministru nu a dorit să răspundă scrisorii deschise, mai mult, luni, 23 martie, a declarat că nici măcar nu a citit-o. Când a fost întrebat de situaţia colegilor de partid Dan Şova şi Darius Vâlcov, a menţionat că ”nu este interesat de scandal şi pus poalele în cap”.   

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!