Actualitate La zi Politic

Maria Gabriela Horga, candidat PNL Giurgiu pentru Camera deputaților: „Este o onoare pentru mine să plecăm la această luptă împreună! Promit să nu vă dezamăgesc! „

Maria Gabriela Horga este propunerea PNL Giurgiu pe locul doi pe lista pentru Camera deputatilor. Experiența guvernamentală pe care a căpătat-o ca secretar de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului este un atu in plus pentru a-i reprezenta pe giurgiuveni in forul legislativ al tarii. De altfel, PNL propune giurgiuvenilor candidați care pot să îndeplinească obiectivul principal al județului – dezvoltarea economică prin investiții si crearea de locuri de muncă.

Maria Gabriela Horga, candidat PNL Giurgiu pentru Camera deputaților: „Candidez pentru un post de deputat din partea PNL Giurgiu. Le mulțumesc tuturor colegilor din organizație pentru votul lor! Este o onoare pentru mine să plecăm la această luptă împreună! Promit să nu vă dezamăgesc! De peste 13 ani, fac parte din echipa #PNL, iar în aceste luni am făcut parte din echipa guvernamentală ca secretar de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului și am lucrat împreună cu premierul Ludovic Orban, cu ministrul Finanțelor, cu ministrul Fondurilor Europene și cu cel al Economiei la toate măsurile economice și fiscale anticriză și implementarea planului de redresare economică.

Experiența guvernamentală pe care am căpătat-o până acum o voi pune în slujba cetățenilor din Giurgiu! Știu ce trebuie făcut și vreau să reducem discrepanțele între sudul și vestul sau centrul țării! Primarii și aleșii locali din Giurgiu pot să aibă încredere că voi reprezenta cu demnitate județul în Parlament și voi lupta la București pentru rezolvarea problemelor.

După câștigarea alegerilor europarlamentare, prezidențiale și locale, plecăm la această luptă împreună, este bătălia decisivă pentru dezvoltarea României!”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!