Politic

Niculae Bădălău a fost reales în funcţia de preşedinte al PSD Giurgiu, fiind singurul candidat la această funcţie

Sute de social-democraţi giurgiuveni s-au reunit marţi seara, pe 26 martie, în sala mare a Teatrului Tudor Vianu, la conferinţa judeţeană a PSD. Ei şi-au reales conducerea, senatorul Niculae Bădălău, unicul candidat, rămânănd şef al organizaţiei judeţene a formaţiunii politice menţionate.

Au fost prezenţi la eveniment 452 de social-democraţi giurgiuveni, conferinţa de alegeri a PSD Giurgiu debutând cu intonarea imnului de stat.

După ce toţi cei prezenţi în sală au fost de acord ca votul să fie unul deschis, prin ridicare de mână, s-a trecut la alegeri.

Înainte, însă, de acest moment, lideri ai PSD Giurgiu din diverse structuri ale organizaţiei judeţene au luat cuvântul.

La rândul său, vicepreşedintele Dumitru Beianu a spus că următoarele două momente importante în care PSD Giurgiu îşi va dovedi forţa sunt alegerile europarlamentare şi, ulterior, cele locale din 2016. În acest context, el a propus o atenţie sporită faţă de giurgiuvenii care nu fac politică, dar care, la rândul lor, sunt atenţi la tot ceea ce spun şi ulterior fac politicienii.

Dumitru Beianu a marşat pe ideea demonstrării faptului că PSD Giurgiu înseamnă o echipă, deci că este vorba despre coeziune între membri săi.

În plus, Dumitru Beianu a subliniat rolul primarilor PSD în ceea ce priveşte activitatea politică. La rândul său, vicepreşedinte al PSD Giurgiu, Cristian Marciu i-a felicitat pe colegii săi pentru activitatea din ultimii patru ani, specificând că urmează o perioadă grea, când social-democraţii din teritoriu trebuie să susţină planurile şi măsurile Guvernului Ponta, dar şi activitatea din Consiliul Judeţean.

A luat cuvântul şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD, Ladislau Pick, care, de asemenea, şi-a felicitat colegii pentru activitatea susţinută din ultima perioadă.

Mai apoi, vicepreşedinte al femeilor social-democrate la nivel naţional, Aurelia Dobre, a prezentat mesajul Rovanei Plumb, preşedintele organizaţiei menţionate, pregătit pentru momentul conferinţei PSD Giurgiu.

Bineînţeles, din majoritatea discursurilor, nu a lipsit punerea în antiteză a guvernului Ponta cu cele ale PDL, social-democraţii giurgiuveni susţinând că sunt decişi să pună umărul la reabilitarea societăţii româneşti.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!