Actualitate

Oamenii de afaceri, dar şi giurgiuvenii cu suflet mare, invitaţi la un spectacol umanitar pentru salvarea unui copil

Copii grav bolnavi, ce nu pot fi trataţi în România şi familii fără posibilităţi. Este o poveste tragică, cu care ne confruntăm aproape zi de zi. Există, însă, oameni care, atunci când află de un asemenea caz, încearcă aproape imposibilul pentru ca un astfel de copil să fie salvat. Este şi povestea celor care, printr-un spectacol umanitar, încearcă salvarea vieţii unei fetiţe de opt ani, din Giurgiu.

Au aflat, printr-o întâmplare, povestea Ruxadrei, un copil diagnosticat cu o boală gravă: diplegie tipotonă – şi au decis că trebuie să o ajute. Este vorba despre câţiva oameni cu suflet mare, care au vorbit şi presei despre acest caz.

Şi, pentru că suma este imensă pentru familia fetiţei, s-a găsit şi o soluţie pentru a face rost de aceşti bani: organizarea unui spectacol umanitar, la care sunt invitaţi toţi oamenii de afaceri din Giurgiu, dar şi oamenii de rând, pentru că orice bănuţ este binevenit. Şi cine ar fi putut organiza mai bine un astfel de spectacol decât directorul Ansamblului folcloric Muntenia, inimosul Ilie Clement, cel care are deja o vastă experienţă în acest domeniu, dar şi multe realizări.

Ca de fiecare dată, în astfel de cazuri, toţi soliştii contactaţi de Ilie Clement au răspuns cu plăcere invitaţiei de a concerta la Giurgiu, benevol, pentru cazul Ruxadrei. Aşa se face

 că miercuri, 20 februarie, de la ora 18, pe scena Ateneului Nicolae Bălănescu (locaţie pusă la dispoziţie de Consiliul local, gratuit), vor urca, printre alţii, Elisabeta Turcu, Mioara Velicu, Gheorghiţa Nicolae şi mulţi alţi solişti, pentru care nu este prima dată când vin la Giurgiu. Pentru prima dată la Giurgiu vor fi, însă, soprana Felicia Filip şi renumita interpretă de muzică populară Veta Biriş. Cu toţii vor, astfel, să dea o mână de ajutor pentru ca Ruxandra să aibă o şansă la o viaţă normală.

Preţul unui bilet la acest spectacol va fi de 30 de lei, iar cei care doresc să cumpere astfel de bilete, o vor putea face de la casa de bilete a Teatrului Tudor Vianu şi de la Ateneul Nicolae Bălănescu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!