Sport

Patronul FC Astra hotărât să renunţe la construirea unui nou stadion la Giurgiu

Arenă acoperită cu 12.000 de locuri, terenuri de antrenament, săli de recuperare, hotel, magazine, parc şi debarcader toate au rămas doar la stadiul de vorbe. Complexul sportiv promis de Ioan Niculae a fost abandonat cel puţin pentru moment, după ce omul de afaceri giurgiuvean s-a supărat foc pe arbitri. Eliminarea din Cupă şi şansele mici de a prinde Liga Europa se pare că au pus capac proiectului ambiţios.

Conform cotidianului ProSport, Niculae a declarat după remiza cu CFR Cluj că renunţă la construirea stadionului: “N-o să mai fac stadion nou. M-am decis. Renunţăm la proiect” a spus magnatul conform sursei citate.

De asemenea, Niculae a mai declarat că se gândeşte serios la retragerea din campionat a echipei în semn de protest la adresa arbitrajului din Liga I.

Ioan Niculae a cumpărat în urmă cu doi ani 29 de hectare de teren în apropierea vămii Giurgiu şi a braţului Smârda. Omul de afaceri a plătit municipalităţii 450.000 de euro cu promisiunea că va realiza un complex sportiv.

Rămâne de văzut dacă patronul celor de la FC Astra Giurgiu va reveni la sentimente mai bune sau dacă într-adevăr proiectul ambiţios a murit.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!